Sosyal Etkinlikler

Kulübümüz; üyelerine sadece eğitim ve profesyonel hayatlarında önemli katkılar sağlayacak projeler hayata geçirmemekte, ayrıca onların sosyal ve kültürel hayatlarını da renklendirmeyi ve onları içinde bulundukları stresli çalışma koşullarından bir nebze de olsa uzaklaştırmayı görev edinmiştir. Bu itibarla kulübümüz; üyelerini çok çeşitli konularda hazırlanmış tiyatro oyunlarına götürmekte, sinema suareleri organize etmekte, yemekli eğlenceler ile öğrenciler arasındaki bağın güçlendirilmesine yardımcı olmakta, bölümümüz ve çevre belediyelerin desteği ile geziler düzenlemekte, tüm bunların yanı sıra tabiatı korumak için gönüllü çalışmalar yürütmekte, sosyal yardımlaşma projeleri hayata geçirmekte ve daha birçok konuda işleyişini sürdürmektedir.

Kulübümüzün bugüne kadar gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler :

=> 16 Aralık 2013 tarihinde kulüpler odasında "La Haine"(Toplumsal Şiddet) adlı film ile ilk sinema gösterimimizi gerçekleştirdik.

=> 25 Şubat 2014 tarihinde Cumhuriyet Yayınları tarafından kulübümüze 500 adet kitap bağışlandı. Kitapların bir kısmını kulübümüzün demir başlarına işlerken, çok büyük bir kısmını ise Siyasal Bilgiler Fakültesi kütüphanesine bağışladık.

=> 13 Mart 2014 tarihinde yeni taşındığı için sıralama ve kayıtlama sonusunda sıkıntılar yaşanan fakülte kütüphanesinin düzenlenmesi ve sorunların giderilmesi için 35 kişilik gönüllü kadromuzla, 3 aylık bir çalışma sürecinin sonunda kütüphaneyi daha kullanılabilir bir hale getirdik.

=> 26 Nisan 2014 tarihinde İyilikhane Kulübü önceliğinde, kimsesiz küçük kardeşlerimiz için "Kampüste Çocuk Var" etkinliğini düzenledik.

=> 21 Mayıs 2014 tarihinde Uluslararası İlişkiler Kulübü ile koordineli olarak Ankara-TBMM gezisi gerçekleştirdik.

=> 15 Ekim 2014 tarihinde fakülte konferans salonunda "Z"(Ölümsüz) adlı filmi büyük bir katılımla hep beraber izledik.

=> 23 Ekim 2014 tarihinde Hisar Tog ile birlikte, kampüsümüzde bulunan kedilerin yağmur ve soğuktan korunmasını bir nebze olsun sağlamak amacıyla kedi evleri yapmaya ve kedi mamaları almaya başladık.

=> 31 Ekim 2014 tarihinde fakülte konferans salonunda "The Last Castle"(Son Kale) adlı filmle yine sinema gösterilerimlerinde üyelerimizle beraberdik.

=> 14 Kasım 2014 tarihinde KKM Gönül Ülkü ve Gazenfer Özcan Sahnesi'ndeki "Üstü Kalsın" tiyatro oyununa üyelerimizle gittik.

=> 5 Aralık 2014 tarihinde isteyen üyelerimizi Devlet Tiyatrosu Tekel Sahnesi'nde oynayan ve bir klasik olan "Hamlet" oyununa götürdük.

=> 19 Aralık 2014 tarihinde Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi'nde sergilenen "2. Derece İşsizlik Yanığı" adlı tiyatro oyununu izlemek için büyük bir organizasyon düzenledik.

=> 16 Nisan 2015 tarihinde Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Maşukiye'ye bir seyahat organize ettik.

Bu sayfa Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Kulübü tarafından en son 03.10.2015 19:44:06 tarihinde güncellenmiştir.